El RESTAURANT

imatge-pàgina-el-restaurant-compressor

L’any 1969 neix Sant Salvador, un restaurant situat al bell mig de la muntanya vilassarenca fundat per l’avi Pepet, amb la intenció de crear un espai gastronòmic diferent. El Restaurant ha passat de generació en generació fins que, avui en dia, el nét de l’avi Pepet, en Toni, dirigeix el restaurant.

La situació, l’entorn familiar, el personal, el tracte, els clients i un munt de factors més han fet que el restaurant creixi dia a dia i es converteixi en un indret especial i agradable que farà que en surtis satisfet. Més de 45 anys d’història oferint productes tradicionals i 100% naturals a tots els clients.

També destaquem els nostres calçots de temporada, els cargols a la llauna, els nostres entrants i molt més. Tots els plats estan elaborats acuradament i al punt que el client desitja, ajustant així el plat perfecte per a l’ocasió perfecte.

Tenim menús especials, així com sales per a grups grans. Cada dia és bo per celebrar qualsevol cosa, així que reuneix-te amb els teus i consulta els nostres menús i la disponibilitat de reserves per les sales grans, estarem encantats d’ajustar-ho tot a les teves necessitats.